Clear Skin Cleanser         150ml €20.50                                                            

 Reinigingsmousse voor alle huidtypes.
Clear Skin Cleanser, een totaaloplossing 3 in 1 formule, reinigen, tonifiëren en herstellen.

Waarom is het zo belangrijk om je huid ’s morgens te reinigen?
’s Nachts herstelt de huid zich. Hierbij neemt ze de actieve ingrediënten uit een nachtcrème op, terwijl ze evenveel afvalstoffen (talg, zweet, dode huidschilfers, etc.) zal uitscheiden of afstoten.
Verder is een gereinigde huid de optimale basis om je dagcrème zijn werk te laten doen. 

Waarom is het zo belangrijk om je huid ’s avonds te reinigen?

Elke dag opnieuw wordt onze huid blootgesteld aan vervuilende stoffen (uitlaatgassen, stofdeeltjes, smog, sigarettenrook, kleurloze gassen, talg, zweet, etc.) die de poriën kunnen verstoppen. Verder is het belangrijk dat je altijd je make-up of dagcrème verwijdert voor je het bed in stapt.
Een zuivere gereinigde huid is belangrijk om je nachtcrème goed op te nemen.

 

Clear Skin Detox    €19.80

Clear Skin Detox zuivert en ondersteunt een door een acne geplaagde huid.
Zo verdwijnen puistjes, mee-eters en rode of geïrriteerde huid.
Puistjes komen voor tijdens hormonale veranderingen en duiken vooral op in het gelaat en de zone rond de schouders.

Dit product wordt ook door volwassenen gebruikt die te maken hebben met een onzuivere huid ten gevolge van medicatie, tabak, alcohol, zonnebrand crème etc.

TIP: Voor een optimale werking combineer je deze druppels met de Clear Skin Detox Roller.

Clear Skin Detox Roller   €19.80

Zit je in de pubertijd? Heb je last van acne? Tasten deze vervelende onzuiverheden jouw zelfbeeld aan?
Gebruik dan de Clear Skin Detox Roller. Deze kan je meermaals per dag aanstippen naar behoefte, ideaal in de ochtend of avond op een gereinigde huid.
De Clear Skin Detox Roller kalmeert en ontsmet een door een acne geplaagde huid, en doet zo puistjes, mee-eters en rode of geïrriteerde huid verdwijnen.
Puistjes komen voor tijdens hormonale veranderingen en duiken vooral op in het gelaat en de zone rond de schouders.

TIP: Voor een optimale werking combineer je de Clear Skin Detox Roller best met de Clear Skin Detox Druppels.
Als duo vormen de druppels en de roller de ideale combinatie om het huidbeeld terug in balans te brengen.

 Happy Skin Day Cream  50ml €35.00

Vitaliserende en beschermende dagcrème.

Wist je dat je huid een enorme wijsheid in zich draagt? Zij heeft een zelf herstellend vermogen, net zoals de rest van onze lichaamscellen. De huid beweegt op de cyclus van de maan en heeft een cyclus van 28 dagen waarin ze zichzelf regenereert. Deze holistische benadering staat centraal bij de ontwikkeling van de Clear Skin & Happy Skin producten.

Je huid en je emoties zijn nauw met elkaar verbonden. Jouw huid vertelt je precies hoe jij je voelt, het is de spiegel van je ziel. Als je verdrietig of gestrest bent, dan ziet je huid er al gauw bleker, droger of minder glanzend uit. Als je je goed in je vel voelt, dan glanst je huid naar buitenuit.

Daarom, Happy Skin dagcrème, het beste uit de natuur voor een gevoelige huid. Ideaal voor de moderne vrouw met een actieve levensstijl die haar huid het allerbeste wenst te geven.

Vrij van parabenen en minerale oliën.
Zonder phenoxyethanol of petroleumderivaten, zonder PEG.
Bovendien zijn de producten vegan en dierproefvrij.

 Happy Skin Night Cream   50ml  €45.00

Herstellende en anti-aging nachtcrème.

Wist je dat de huid bestaat uit de opperhuid en de lederhuid of dermis, eronder bevindt zich het onderhuids bindweefsel. Veroudering van de huid is een natuurlijk stapsgewijs proces doorheen de verschillende lagen. De opperhuid wordt geleidelijk dunner. Hierdoor wordt de huid ook meer kwetsbaar voor invloeden van buitenaf. Ook onze lederhuid ondergaat veranderingen. De hoeveelheden collageen, hyaluronzuur en elastine nemen af.

Collageen en elastine zijn structuurgevende eiwitten. Ze zorgen voor de stevigheid en soepelheid van de huid. Hyaluronzuur is een suikermolecuul die heel veel vocht vasthoudt en er zo voor zorgt dat de huid gehydrateerd blijft. Door afname van zowel collageen, hyaluronzuur als elastine in de huid wordt de huid minder stevig en ontstaan er rimpels en kraaiepootjes.

Daarom, Happy Skin nachtcrème, een voedende en regenererende crème die de eerste tekenen van veroudering zichtbaar bestrijdt.

 

Happy Skin Body Lotion  200ml   €22.00

Dagelijks bodylotion smeren is heel fijn voor je huid. Het zorgt ervoor dat je huid zacht en verzorgd blijft en voorziet in een goede hydratatie. Ook als je last hebt van striae of striemen kan een bodylotion wel eens helpen. Door je huid dagelijks in te smeren en te masseren met je bodylotion blijft je huid elastisch en kunnen je striemen verminderen.

Voor veel mensen, en dan met name vrouwen, is het smeren van een crème of bodylotion een dagelijkse routine. Toch zijn er ook nog steeds genoeg mensen die dit maar sporadisch of helemaal niet doen.

Waarom is een bodylotion zo belangrijk?
Het is belangrijk om te beseffen dat onze huid de bodylotion buitengewoon goed kan benutten. Door heel warm te douchen of nog maar een douchegel te gebruiken, verdwijnt de natuurlijke vetlaag en krijg je een droge huid.

Ook het dragen van dikke warme kledij (voornamelijk uit wol), zoals we ‘s winters vaak doen, is schurend voor je huid. Je huidbarrière die verantwoordelijk is voor het vasthouden van vocht raakt erdoor verstoord.

Door het smeren van bodylotion voorkom je het uitdrogen van de huid. Doe je dit niet dan wordt de huid alleen maar droger en geïrriteerder. Daarom is het slim om je na iedere douchebeurt van top tot teen in te smeren met bodylotion. Zalig toch om dit toe te voegen aan je ochtend- of avondritueel!

De Happy Skin Body Lotion heeft een zeer fijne en sensuele geur en bestaat enkel uit natuurlijke ingrediënten (vrij van parabenen, siliconen, kleurstoffen).

Wist je dat?
Onze huid het grootste orgaan van ons lichaam is? Overdag krijgt je huid veel te verduren. Denk maar aan de weersomstandigheden, centrale verwarming, uitlaatgassen, nicotine, zonlicht, noem maar op.

Je gaat onder de douche, gebruikt een douchecrème en een shampoo of je gaat in bad. Van water droogt je huid altijd uit, ook in combinatie met een goede douchecrème. Daarnaast zweet je natuurlijk altijd wel een beetje, wat ook de nodige invloed heeft op je huid.

Voordelen van het dagelijks gebruik van body lotion?
– Bodylotion houdt je huid gezond en vertraagt de huidveroudering.
– Bodylotions voeden je huid waardoor ze weer heerlijk zacht en soepel aanvoelt.
– Bodylotion maakt je huid niet alleen soepel en zacht, het zorgt er ook nog eens voor dat kloofjes, zonnebrand en schrale plekken sneller verdwijnen.
– Het voorkomt striae tijdens de zwangerschap.
– Een bodylotion met een lekker geurtje zorgt ervoor dat je de hele dag lekker ruikt.
– Ook na het scheren is het verstandig om een bodylotion te gebruiken. Het heeft een verzachtend effect op je geprikkelde huid.
– Hoe ouder je wordt hoe meer de huid verandert en slapper en dunner wordt. Het gebruik van bodylotion vertraagt dit proces.

Wat kan je van Happy Skin Body Lotion verwachten?
Deze vloeibare, romige en geparfumeerde melk revitaliseert en voedt de opperhuid, is goed voor de lipidenfilm van de huid, hydrateert tot in de diepte, verzacht bij droge en gevoelige huid, vertraagt huidveroudering, geeft onmiddellijk een gevoel van “welzijn” en de geur is luchtig én sensueel vrouwelijk tegelijk.

 Trust Crème   100ml   €28.80

Trust Crème van Go4Balance brengt rust en zorgt voor een goede nachtrust.
Deze crème heeft een kalmerende werking en helpt bij het loslaten van spanningen en angsten. Op deze manier zorgt de crème ervoor dat het evenwicht op fysiek en psychisch gebied herstelt wordt.

Op fysiek gebied zorgt Trust Crème voor:
Rust wanneer de zenuwen overbelast zijn.
Ontspanning
Het hervinden van het natuurlijke slaapritme.
Verbetering van spijsverteringsongemakken die het gevolg zijn van spanningen.

Op psychisch gebied is Trust Crème geschikt voor:
Vermindering van angsten, zenuwachtigheid, onrustige en negatieve gedachten.
Piekeraars en slechte slapers (zowel inslaap- als doorslaapmoeilijkheden).
Innerlijke onrust, zowel geestelijk als lichamelijk.
Mensen met ADHD en hyperactiviteit (ook voor kinderen vanaf schoolleeftijd).

Gebruik van Go4Balance Trust Crème:

Door het masseren van de voetzolen verminderd u de spanning in het gehele lichaam. Alle inwendige organen zijn met elkaar verbonden door zenuwbanen met reflexpunten aan het oppervlak van de voetzolen.

Overige suggesties naast het inmasseren van de voetzolen zijn de volgende contactzones of reflexpunten:

Bij angst, zenuwachtigheid:
Breng de Trust Crème aan op de linker en rechter voorzijde van het lichaam ter hoogte van de aanhechting van de grote borstspieren (longmeridiaan) tegen het schoudergewricht en masseer de crème in met een lemniscaatbeweging (circulerende liggende acht beweging).

Bij nerveuze maaglast of krampen:
Breng een nootje Trust Crème aan ter hoogte van de zone die drie vingers breed boven de navel ligt en masseer de crème op dit gebied met lemniscaatbewegingen (circulerende liggende acht beweging) in.

Bij gevoelens van onrust, hyperactiviteit, slaapproblemen, opwinding:
Breng een nootje Trust Crème aan op de zone boven de linker- en rechterelleboog en masseer de crème met zachte lemniscaatbewegingen (circulerende liggende acht beweging) in.

Enjoy Crème  100ml    €28.80

Enjoy Crème van Go4Balance brengt vreugde en ontspanning ten tijde van stress.
Deze crème helpt om in uw centrum/kracht te staan en opnieuw vertrouwen te krijgen op uw buikgevoel. Op deze manier brengt Enjoy vreugde en is het een ideaal wapen tegen stress.

Op fysiek gebied zorgt Enjoy Crème voor:
Ontspanning bij stress en de fysieke gevolgen van stress (zoals hartkloppingen, spijsverteringsongemakken, angst, slapeloosheid, somberheid. etc.).
Het verbeteren van de natuurlijke weerstand.
Vermindering van hormonale schommelingen bij vrouwen (premenstrueel syndroom, menstruatieklachten en overgangsklachten).

Op psychisch gebied is Enjoy Crème geschikt voor:
Hooggevoeligheid, stemmingswisselingen, emotionele pijn, depressieve stemming en verdriet.

Gebruik van Go4Balance Enjoy Crème:

Door het masseren van de voetzolen verminderd u de spanning in het gehele lichaam. Alle inwendige organen zijn met elkaar verbonden door zenuwbanen met reflexpunten aan het oppervlak van de voetzolen.

Overige suggesties naast het inmasseren van de voetzolen zijn de volgende contactzones of reflexpunten:Om vastzittende gevoelens en emotionele pijnen los te maken:
Breng een nootje Enjoy Crème aan op de rug, links en rechts boven het schouderblad. Masseer de crème in met een zachte lemniscaatbeweging (circulerende liggende acht beweging).

Bij verdriet en depressie:
Breng een nootje Enjoy Crème aan op de binnenzijde van de linker- en rechterelleboog. Masseer de crème in met een zachte lemniscaatbeweging (circulerende liggende acht beweging).

Om vreugde en diepe ontspanning te stimuleren:
Breng een nootje Enjoy Crème aan ter hoogte van de binnenkant van de rechterpols. Masseer de crème in met een zachte lemniscaatbeweging (circulerende liggende acht beweging).

 Empower Crème   100ml  €28.80

Empower Crème van Go4Balance brengt energie en vitaliteit.
Deze crème geeft energie, stimuleert u en heeft een opwekkend effect om het vuur element in u weer op te wakkeren. het is een verkwikkende, stimulerende crème die een verwarmend effect heeft en de doorbloeding bevordert.

Op fysiek gebied is Empower Crème geschikt bij:
Geestelijke en lichamelijke vermoeidheid.
Apathie en flauwte.
Het ondersteunen van ziekteherstel.

Op psychisch gebied is Empower Crème geschikt voor:
Sombere gedachten.
Geestelijke vermoeidheid.

Gebruik van Go4Balance Empower Crème:

Door het masseren van de voetzolen verminderd u de spanning in het gehele lichaam. Alle inwendige organen zijn met elkaar verbonden door zenuwbanen met reflexpunten aan het oppervlak van de voetzolen.

Overige suggesties naast het inmasseren van de voetzolen zijn de volgende contactzones of reflexpunten:

Bij uitputting, vermoeidheid, herstel na ziekte:
Breng een nootje Empower Crème aan op de rug. Masseer de crème in met een zachte lemniscaatbeweging (circulerende liggende acht beweging).

Bij zwakke nierenergie, chronische vermoeidheid en chronische aandoeningen:
Breng een nootje Empower Crème aan op de nierpunten. Masseer de crème in met een zachte lemniscaatbeweging (circulerende liggende acht beweging).

Om oude ballast los te laten en reinigen van het verleden:
Breng een nootje Empower Crème aan rondom de zevende halswervel. Masseer de crème zachtjes in.

Focus Crème  100ml  €28.80

Focus Crème van Go4Balance brengt concentratie en structuur.
Deze crème stimuleert het helder denken, brengt overzicht en zorgt bovendien voor en goed humeur. Zeer geschikt bij concentratieproblemen en geestelijke overspanning.

Op fysiek gebied helpt Focus Crème bij:
Het krijgen van een helder hoofd.
Hoofdpijn en migraineklachten.

Op psychisch gebied is Focus Crème geschikt bij:
Concentratieproblemen (ADHD en ADD).
Geestelijke overspanning.

Gebruik van Go4Balance Focus Crème:

Door het masseren van de voetzolen verminderd u de spanning in het gehele lichaam. Alle inwendige organen zijn met elkaar verbonden door zenuwbanen met reflexpunten aan het oppervlak van de voetzolen.

Overige suggesties naast het inmasseren van de voetzolen zijn de volgende contactzones of reflexpunten:
Om helder denken te stimuleren en een beter overzicht te krijgen:
Breng een nootje Focus Crème aan op de binnenkant van de linker- en rechterenkel en masseer de crème in met een zachte lemniscaatbeweging (circulerende liggende acht beweging).

Bij studie- en concentratieproblemen, bij kinderen die uit balans zijn:
Breng een nootje Focus Crème aan op de zijkant van het basisgewricht van de grote teen. Masseer de crème zachtjes in.

Bij hoofdpijn en concentratieproblemen:
Breng een nootje Focus Crème aan op de slapen. Masseer de crème zachtjes in.

Trust  20ml   €19.80

Trust kruidendruppels zorgen voor een goede nachtrust en brengen rust.

Bent u een slechte slaper en houden slaapproblemen je ’s nachts wakker?
Hebben gevoelens van frustratie, angst, irritaties of onrust de overhand?
Is uw zelfvertrouwen aanzienlijk gedaald door bijvoorbeeld faalangst?
Kan examenstress paniekaanvallen bij u veroorzaken?
Bent u de nooit eindigende piekeraar?

Trust kruidendruppels hebben als natuurlijk slaapmiddel en kalmerende en rustgevende werking op geest en lichaam. Trust kruidendruppels ondersteunen het natuurlijke slaapproces.

De combinatie van de kruidendruppels en crème wordt aangeraden als de klachten langer dan 3 maanden aanwezig zijn.

Trust Mild 20ml   €19.80

Trust Mild Kruidendruppels brengen rust in het hoofd.

Ben je onrustig of af en toe angstig door alles wat er op je afkomt?
Zit je hoofd altijd ‘vol’ en blijf je maar piekeren?
Heb je concentratieproblemen en ben je snel ge/overprikkeld?
Heb je soms het gevoel dat je de controle verliest?
Problemen met inslapen?

Trust Mild Kruidendruppels is een neurotonicum die gespannen zenuwen kalmeren en brengt kinderen die hyperactief zijn tot rust.
Volwassenen die te veel piekeren hebben baat bij Trust Mild Kruidendruppels om angst en onrust te verlichten.

De combinatie van de kruidendruppels en crème wordt aangeraden als de klachten langer dan 3 maanden aanwezig zijn.

Trust Plus   20ml €19.80

Veel mensen ervaren stress en gevoelens van rusteloosheid.Langdurige onrust en stress zijn niet gezond is voor lichaam en geest.
Bij perioden van onrust en stress
Bij kortstondige vermoeidheid
Tijdens voorjaarskuren voor extra mineralen
Bij het herstel na operatie of ziekte
Bij preventie van ouderdomsverschijnselen.

De combinatie van de kruidendruppels en crème wordt aangeraden als de klachten langer dan 3 maanden aanwezig zijn.

 Trust Mild Glycerine  20ml   €19.80

Passiflora, citroenmelisse, lavendel, winterlinde en slaapmutsje zijn rustgevende kruiden. Citroenmelisse zorgt voor een goede gemoedstoestand. Dankzij hun rustgevende invloed zijn de passiflora, citroenmelisse, lavendel, winterlinde en het slaapmutsje uit de Trust Mild kruidendruppels inzetbaar bij een zenuwachtig gevoel. Deze kruiden geven zwakke zenuwen een weldadige rust.

Waarom kiezen voor Trust Mild glycerinemaceraten in lijnzaadolie?
Wie liever geen alcohol gebruikt, vervangt de hydroalcoholische maceraten simpelweg door de glycerinemaceraten van dezelfde kruiden. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor kinderen. Hierdoor kunnen de druppels rechtstreeks op de tong worden gedruppeld en hoeven deze niet verdund te worden. Daarnaast hebben glycerinemaceraten een heerlijke zoete smaak van nature. Deze druppels zijn geheel vrij van aroma’s of suiker.

Een extra voordeel van glycerinemaceraat is dat de lijnzaadolie is rijk aan het essentiële omega 3-vetzuur alfalinoleenzuur (ALA). Het lichaam kan dit vetzuur niet zelf aanmaken en daarom moet je het uit je voeding halen. Alfalinoleenzuur is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van kinderen en helpt bij volwassenen de cholesterolspiegel gezond houden (telkens bij gebruik van 2 gram ALA/ per dag).

Elke inname is vergelijkbaar met een impuls van energie die het zelfhelend vermogen van lichaam ondersteunt. Geef jouw lichaam de nodige tijd om in balans te komen. Gemiddeld vraagt het 4-8 weken voor een verandering. Als de disbalans langere tijd aanwezig is (langer dan 12 maanden) vraagt het uiteraard meer tijd.
Regelmatige inname is belangrijker dan de dosis te verhogen.

De combinatie van de kruidendruppels en crème wordt aangeraden als de klachten langer dan 3 maanden aanwezig zijn.

Enjoy   20ml €19.80 

Go4Balance Enjoy Kruidendruppels brengen ontspanning en blijdschap in stressvolle periodes.

Hebt u moeit om te ontspannen door voortdurende stress?
Bent u humeurig of heeft u (verborgen) verdriet?
Ervaart u zelf dat u hooggevoelig bent extreem/bijzonder sensitief?
Zijn stemmingswisselingen of sombere gevoelens u dagelijkse vijanden?

Go4Balance Enjoy Kruidendruppels activeren de levensvreugde en verhogen de bestendigheid tegen stress.
Deze samengestelde tinctuur beurt op en stabiliseert een emotionele disbalans.

De combinatie van de kruidendruppels en crème wordt aangeraden als de klachten langer dan 3 maanden aanwezig zijn.

 Enjoy 45+   20ml   €19.80

Go4Balance Enjoy 45+ Kruidendruppels helpen u zonder problemen door de menopauze.

Zijn de ongemakken van de overgang of menopauze u teveel?
Bent u een actieve vrouw van rond de 50 jaar en wilt u uw leven niet laten beheersen door menopauze ongemakken?
Hebt u toch last van vermoeidheid, nachtelijk zweten, opvliegers, stemmingswisselingen etc.?

De combinatie van de kruidendruppels en crème wordt aangeraden als de klachten langer dan 3 maanden aanwezig zijn.

Enjoy 45+ Mild    20ml    €19.80

Go4Balance Enjoy 45+ Mild Kruidendruppels helpen u zonder problemen door de menopauze.

Zijn de ongemakken van de overgang of menopauze u teveel?
Bent u een actieve vrouw van rond de 50 jaar en wilt u uw leven niet laten beheersen door menopauze ongemakken?
Hebt u toch last van vermoeidheid, nachtelijk zweten, opvliegers, stemmingswisselingen etc.?

De combinatie van de kruidendruppels en crème wordt aangeraden als de klachten langer dan 3 maanden aanwezig zijn.

 Empower   20ml   €19.80

Go4Balance Empower Kruidendruppels geven u weer vitaliteit en energie!

Ontbreekt het u nog wel eens aan energie en vitaliteit?
Voelt u zich moe en futloos?
Ervaart u door een tekort aan energie dat het u aan moed ontbreekt om die dingen te verwezenlijken die u graag wilt?
Vindt u het moeilijk om er weer bovenop te komen of uit de put te geraken?

Go4Balance Empower Kruidendruppels activeren geest en lichaam en wakkeren het vuur aan voor meer energie
Go4Balance Empower Kruidendruppels zijn ideaal in een tijd waarin u veel te verduren krijgt en er veel van uw lichaam gevraagd wordt. 

De combinatie van de kruidendruppels en crème wordt aangeraden als de klachten langer dan 3 maanden aanwezig zijn.

 Focus

Go4Balance Focus Kruidendruppels geven structuur en concentratie op momenten waarop je het net even meer nodig hebt.

Hebt u zo af en toe het gevoel dat uw gedachten afdwalen?
Bent u zo af en toe het overzicht (van je leven) kwijt?
Hebt u zo af en toe moeite om de aandacht erbij te houden bijvoorbeeld bij het studeren?
Is uw hoofd moe maar wordt er nog wel van u verwacht er nog een poosje bij te blijven?

Go4Balance Focus Kruidendruppels ondersteunen de verbetering van uw concentratievermogen, hebben een positieve invloed op mentale inspanningen en zorgen ervoor dat uw geest makkelijker kan focussen.
Ideaal voor studenten en voor iedereen die scherp wil of moet zijn. De druppels helpen structuur en overzicht te creëren en dragen bij tot een goed humeur.

De combinatie van de kruidendruppels en crème wordt aangeraden als de klachten langer dan 3 maanden aanwezig zijn.

 Menpower 45+    20ml   €19.80

Menpower 45+ Kruidendruppels bieden balans en stabiliteit ten tijde van de mannelijke overgang.
De kruidendruppels zijn een waardevolle ondersteuning bij het in balans brengen van de testosteronspiegel, de gemoedstoestand en brengen mentaal comfort in een periode vol veranderingen.

Vanaf het 45e levensjaar daalt het testosterongehalte bij mannen geleidelijk. Testosteron is een belangrijk hormoon wat voor veel functies verantwoordelijk is, zoals het goed functioneren van hersenen, botten en spieren, het immuunsysteem, het libido en erectiekracht. Kortom, testosteron heeft een grote rol in het lichamelijke, emotionele en mentale welzijn van de man. Terwijl het testosterongehalte daalt, stijgt de productie van het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Ten gevolge daarvan stapelt er vet op rond de buik en de heupen: het bekende ouderdomsbuikje.
Een dalend testosterongehalte is te herkennen aan:
Opvliegers, zweetaanvallen
Erectieproblemen
Een lager libido
Verminderde spierkracht of uithoudingsvermogen
Humeurigheid of depressieve klachten
Brozere botten, botontkalking
Bloedarmoede
Lusteloosheid en vermoeidheid.

De combinatie van de kruidendruppels en crème wordt aangeraden als de klachten langer dan 3 maanden aanwezig zijn.

 Flora Protect    20ml   €19.80

De unieke samenstelling van Flora Protect kruidendruppels draagt bij tot de natuurlijke balans van de darmflora.

Flora Protect kruidendruppels bieden een waardevolle aanvulling voor mensen die regelmatig last hebben van spijsverteringsklachten, van een opgeblazen gevoel na de maaltijd en van winderigheid.

De combinatie van de kruidendruppels en crème wordt aangeraden als de klachten langer dan 3 maanden aanwezig zijn.

 Protect Plus   20ml    €19.80

Het immuunsysteem wordt ook wel het afweersysteem genoemd, en het heeft als belangrijkste eigenschap dat het ons lichaam beschermt tegen ziekteverwekkers en lichaamsvreemde stoffen. Het immuunsysteem bevindt zich in het hele lichaam zoals ondermeer in de huid, de darmen, de luchtwegen, het bloed en lymfestelsel.

Men bereikt een goedwerkend immuunstysteem door het nastreven van een gezonde leefstijl. Kiezen voor een gezonde -en gevarieerde voeding, voldoende water drinken, dagelijks bewegen en ontspanning inplannen, een herstellende nachtrust, en andere dragen ook toe tot een optimale werking van het immuunsysteem.

Wanneer we in balans zijn weert ons immuunsysteem ziekteverwekkers af. Wanneer we echter een slechte weerstand hebben, heeft ons immuunsysteem moeite om ziekteverwekkers te bestrijden en kan men ziek worden.

De combinatie van de kruidendruppels en crème wordt aangeraden als de klachten langer dan 3 maanden aanwezig zijn.

Trust  Glycerine: 20ml  €19.80

Eindelijk rust in je hoofd en beter slapen.

Bent u een slechte slaper en houden slaapproblemen je ’s nachts wakker? Hebben gevoelens van frustratie, angst, irritaties of onrust de overhand?

Is uw zelfvertrouwen aanzienlijk gedaald door bijvoorbeeld faalangst?

Kan examenstress paniekaanvallen bij u veroorzaken? Bent u de nooit eindigende piekeraar?

Je slaapt moeilijk in en je wordt ’s nachts maar al te vaak wakker?

Wanneer kies je voor Trust glycerinemaceraten uit lijnzaad?

Wie liever geen alcohol gebruikt, vervangt de hydro-alcoholische maceraten simpelweg door de glycerinemaceraten van dezelfde kruiden. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor kinderen!

Hier zijn de voordelen:

-100{daa49133eca7535c8aaaa24b2c10c8112994998df333108ed6ebb2c48d7c072a} vrij van alcohol

-De druppels kunnen rechtstreeks op de tong en hoeven niet verdund te worden

– Heerlijke zoete smaak, helemaal natuurlijk, zonder toevoegingen van aroma’s of suiker.

Elke inname is vergelijkbaar met een impuls van energie die het zelfhelend vermogen van lichaam ondersteunt. Geef jouw lichaam de nodige tijd om in balans te komen.

Gemiddeld vraagt het 4 à 8 weken voor een verandering. Als de disbalans langere tijd aanwezig is ( >12 maanden) vraagt het uiteraad meer tijd. Regelmatige inname is belangrijker dan de dosis te verhogen.

Fysiek

Valeriaan en passiflora, de basiskruiden uit Trust en Trust Glycerine kruidendruppels, zijn natuurlijke slaapmiddeltjes. Beide planten hebben een rustgevende en kalmerende werking op lichaam en geest, om ’s ochtends uitgerust en fris wakker te worden, vrij van bijwerkingen.

Algemene ondersteuning van je lichaam. Concreet?

-Valeriaan en passiflora ondersteunen het natuurlijke slaapproces zodat je fris en helder wakker wordt.

-Valeriaan en passiflora zijn tegelijk rustgevend, en op die manier heel goed te gebruiken bij kortstondige stress.

-Agrimonie en grote engelwortel optimaliseren de reinigende werking van de lever, terwijl de galblaas ondersteund wordt door agrimonie en ijzerhard.

-Agrimonie, grote engelwortel en valeriaan zijn bovendien goed voor de spijsvertering.

Energetisch

De planten uit Trust en Trust Glycerine kruidendruppels zorgen voor een sterke verbinding met je basischakra (Muldahara) en resulteren zo in een aardend gevoel.

Je zit helemaal geborgen en veilig in je lichaam en je mentale processen komen tot rust dankzij de valeriaan en passiflora.

Ze vormen de ideale ondersteuning bij verwerkingsprocessen.

Loslaten is immers belangrijk om weer nieuwe dingen toe te laten.

🌱 Ontdek ook onze TRUST crème voor uitwendig gebruik, een massagecrème op basis van drie essentiële oliën met harmoniserende aroma’s.

De combinatie van de kruidendruppels en crème wordt aangeraden als de klachten langer dan 3 maanden aanwezig zijn.

Enjoy 45+ Glycerine  20ml  €19.80

Ik breng comfort tijdens de menopauze.

Zijn de ongemakken van de overgang of menopauze u teveel?

 Bent u een actieve vrouw van rond de 50 jaar en wilt u uw leven niet laten beheersen door menopauze ongemakken? 

Hebt u toch last van vermoeidheid, nachtelijk zweten, opvliegers, stemmingswisselingen ?

 Neem dagelijks  10 à 15 druppels, 2 à 3 keer per dag  en laat je op een natuurlijke manier helpen.

De hop en zilverkaars uit Enjoy 45+ kruidendruppels helpen de lichamelijke (opvliegers) en emotionele verschijnselen (prikkelbaarheid) beter op te vangen zodat je deze belangrijke nieuwe levensfase stralend en vol zelfvertrouwen beleeft.

Fysiek

Hop en zilverkaars zijn inzetbaar bij opvliegers als gevolg van de menopauze.

Wanneer kies je voor enjoy 45+?

-Je bent een actieve vrouw rond de 45-55 jaar die wel eens worstelt met de verschijnselen van de menopauze of overgang. 

-Uiteraard wil je blijven genieten en je goed in je vel voelen.

-En dat doe je liefst op een natuurlijke wijze.

Enjoy 45+ kruidendruppels bevatten daarom ondersteunende planten:

-Hop en zilverkaars gebruik je bij opvliegers, prikkelbare gevoelens en wisselende stemmingen ten gevolge van de menopauze. 

-Citroenmelisse ondersteunt je gemoedstoestand en geeft een positief gevoel.

-Spitslobbige vrouwenmantel en brandnetel helpen je opnieuw fit te worden.

-Grote brandnetel is ook goed voor de urinewegen en een goede vochthuishouding.

-Salie verhoogt je weerstand. Je nachtrust wordt ondersteund door hop, lavendel en citroenmelisse.

Energetisch

De planten uit Enjoy 45+ kruidendruppels ondersteunen jouw transformatieproces. 

-Hop en zilverkaars versterken tijdens de menopauze en helpen je om meer ruimte te maken voor jezelf. 

De overgang is een kans om van binnen heel te worden, los van de verwachtingen van de buitenwereld. 

De fysieke en emotionele energie die je hebt meegekregen voor het moederschap komt vrij en wordt beschikbaar voor hogere zaken, om je ziel te voeden. 

-Spitslobbige vrouwenmantel en brandnetel geven je meer vitaliteit, de kracht en het inzicht om met nog meer zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en zelfrespect je levenspad te bewandelen.

🌱Tip: Ontdek ook onze ENJOY crème voor uitwendig gebruik, een massagecrème op basis van drie essentiële oliën met harmoniserende aroma’s heilzaam voor meer vrouwelijk comfort en goede emotionele en hormonale balans.

De combinatie van de kruidendruppels en crème wordt aangeraden als de klachten langer dan 3 maanden aanwezig zijn.