Behandelingen, schoonheidsspecialist, verzorging, schoonheid

Hallo schoonheid,

Leuk dat je hier bent!

Ik ben Ilse en heb al jaren een passie voor voeten en gelaat. In de praktijk zie ik dat er steeds mensen kampen met pijntjes en kwaaltjes aan hun voeten. Dat belemmert hen om volop te kunnen genieten van het leven. Daarom heb ik me de afgelopen jaren gespecialiseerd in voetverzorging. Maar ook voor een gezichtsbehandeling ben je bij mij aan het juiste adres. Als ik weet dat ik de mensen écht kan helpen, en hen een fijn moment van rust en ontspanning kan geven, dan ben ik een gelukkig mens!

Gemeenschapsgevoel

Al sinds ik klein ben houd ik ervan om anderen te verzorgen. Het begon met mijn grote broer die ik hielp om voor zichzelf op te komen –de schoolwerkjes die we kregen,  en om de juiste bus te nemen! We woonden in Duitsland wat toch wel een gemeenschap was. Waar iedereen elkaar kenden en voor elkaar zorgden. Ik vond dat een vanzelfsprekendheid. Toen ik als tiener naar België verhuisde was het moeilijk aanpassen. Ik zocht mijn eigen weg en besliste Snit en Naad te studeren omdat dit me hielp mezelf uit te drukken.

Mijn broer en ik. Ik ben dan 7 jaar en woonde toen in Bad Arolsen. Deze is aan de Twistesee genomen en heb nog echte winters meegemaakt. Was toen heel fijn zo in de sneeuw zitten spelen maar ook  heel koud.

Mijn eigen schoonheidsinstituut

Al snel besefte ik echter dat ik het miste om mensen echt te helpen. Een jaar na mijn afstuderen begon ik een opleiding schoonheidsspecialiste naast mijn werk. Daar bloeide ik weer open. Ik merkte dat dit helemaal mijn ding was: ik kan goed luisteren, stel mensen op hun gemak, en laat hen genieten van een momentje rust. Ik richtte Tout-Beau in 1998 op en heb nooit meer omgekeken.

In 2013 opende ik echt het instituut op te Schaffen. Als ik de foto nu terugzie weet ik nog hoe trots ik was (en nog steeds ben!)

Een hart voor de zorg

Toch bleef er steeds iets knagen. Op mijn 18de heb ik getwijfeld tussen Snit en Naad of Zorgkunde. Ik stelde me steeds vaker de vraag hoe het zou zijn als ik het laatste gekozen zou hebben… In 2015 stierf mijn vader. Die ervaring was het laatste duwtje in de rug dat ik nodig had om de stap te zetten. In 2020 rondde ik mijn opleiding Zorgkunde met heel veel trots af.

Ik ben nu een zorgkunde in een WZC. Ik doe mijn job heel graag omdat je toch wel een contact heb met de zorgvrager.

Een leven in balans

Vandaag help ik mensen van alle leeftijden: als zorgkundige in het zorgcentrum waar ik werk, en als schoonheidsspecialiste en voetverzorgster bij mij thuis met Tout-Beau. Ik heb de perfecte balans gevonden om anderen met mijn passie en kennis te kunnen helpen.

Ik weet zeker dat ik jou ook kan helpen met je voet- of gelaatsverzorging. Contacteer me met al je vragen, ik help je graag!

Mag ik jou binnenkort verwachten bij Tout-Beau?

Schoonheidsgroetjes

Ilse